Αγαπητοί μας επισκέπτες σας υποδεχόμαστε στον διαδικτυακό μας τόπο!

Στο ιστολόγιο αυτό θα συναντηθούμε εσύ, εγώ, φίλοι, άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ μας, άνθρωποι καθημερινοί, της διπλανής πόρτας! Θέματα και σκέψεις, προτάσεις σοβαρές και αστείες και ό,τι άλλο μας περνάει από το νου θα τα συζητήσουμε με στόχο την ανακάλυψη της χαράς της ζωής και την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης!

Στάλα

Το Lifonomy  δεν υπάρχει στο λεξικό. Αποτελεί νεολογισμό δικό μας.

Είναι σύνθετη λέξη. Life + Νomy.

Life είναι αγγλική λέξη και σημαίνει ζωή.

Ζωή, σύμφωνα με μία από τις πολλές έννοιες που της αποδίδει το λεξικό του Καθηγητή της Γλωσσολογίας κ. Μπαμπινιώτη, σημαίνει και «το σύνολο των εμπειριών και βιωμάτων που αποκτά κανείς ενόσω ζει, τα γεγονότα που έχει ζήσει κανείς». Η σημαντικότερη ίσως λέξη της ανθρώπινης ύπαρξης!

Nomy είναι λεξικό επίθημα της Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Γλώσσας, προέρχεται από το αρχαίο ρήμα νέμω, που σημαίνει μοιράζω, διανέμω.


Με τη δημιουργία του Lifonomy θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις δικές μας εμπειρίες, σκέψεις, βιώματα και να αλληλεπιδράσουμε. Η ελευθερία του λόγου είναι η σημαία μας, μόνη προϋπόθεση ο σεβασμός, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, στη διαφορετική άποψη και την ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου!

Καλώς ήλθατε!