1) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σε περίπτωση που θέλετε να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο του lifonomy.com ισχύουν οι παρακάτω όροι:

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση:

  • σε κάποιο έντυπο μέσο, όπως βιβλίο, περιοδικό κτλ. χωρίς τη συγκατάθεση μας
  • σε sites που προωθούν βία, ρατσισμό με οποιοδήποτε τρόπο
  • σε sites με πορνογραφικό περιεχόμενο
  • σε sites που έχουν παράνομο υλικό σύμφωνα με το νόμο και τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας ή περιοχής
  • μέρους του κειμένου και ιδιαίτερα τροποποίησής του χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα

Επίσης όταν γίνεται αναδημοσίευση
Είναι απαραίτητο στην αρχή και στο τέλος του άρθρου να αναγράφονται ξεκάθαρα και σε εμφανή θέση το όνομα του συγγραφέα και το lifonomy.com ως πηγή. Η πηγή γράφεται ως “lifonomy.com” μαζί με το αντίστοιχο όνομα του συγγραφέα, συντάκτη, αρθρογράφου και να οδηγεί με link προς το άρθρο ή και προς την αρχική σελίδα του lifonomy.com. Το κάθε link δεν πρέπει να είναι nofollow.

2) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ
Υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή άλλα σχόλια που θίγουν προσωπικά ή και ονομαστικά την προσωπικότητα οποιουδήποτε ατόμου. Σε περίπτωση ύπαρξης τέτοιων σχολίων θα ειδοποιείται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

3) ΓΕΝΙΚΑ

Κάθε άρθρο, ανάρτηση, συνέντευξη, κείμενο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συγγραφέα, αρθρογράφου, συντάκτη και του lifonomy.com, ενώ μπορεί να αποτελεί προϊόν φαντασίας. Οποιαδήποτε αναφορά σε λέξεις, καταστάσεις, ονόματα, πρόσωπα ή ανθρώπους είναι συμπτωματική και τυχαία και δεν έχει ως στόχο και σκοπό να θιγεί οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε. Αν παρ’ όλα αυτά κάποιος θεωρεί πως ενοχλείται από μέρος των αναρτήσεων το πρόσωπό του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και άμεσα θα ανταποκριθούμε σε κάθε αιτιολογημένη του αναφορά.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με μεγάλη μας χαρά θα ανταποκριθούμε άμεσα!